We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Trusted Advisor

Account on us

Als je bij ESJ wilt werken, dan moet je goed zijn in je vak. Wij dagen je constant uit om het maximale uit je team te halen en uit jezelf. En dat doen we niet voor niets. Onze klanten verwachten dat van ons, ze vertrouwen erop dat wij met de beste, meest scherpe, doordachte oplossing komen. Zij leggen hun bedrijf in onze handen. Die verantwoordelijkheid leggen wij bij jou neer, als trusted adviser bij ESJ. Want de een wordt financial engineer maar als dit jouw uitdaging is dan ben jij onze nieuwe trusted advisor. Steun en toeverlaat van onze klanten.

Rots in de branding

Als een ondernemer problemen ervaart of er moeten zaken geregeld worden, dan ben jij als trusted advisor het eerste aanspreekpunt. We verwachten dus veel van je persoonlijke vaardigheden, adviseren gaat immers veel verder dan vakinhoudelijke kennis. Je bent als trusted advisor niet alleen een kei in het opbouwen en onderhouden van relaties, je bent de rots in de branding voor klanten.

Win ons vertrouwen

Trusted advisor word je niet, dat ben je. Naast keiharde vakkennis beschik je over een grote dosis EQ en inlevingsvermogen. Daarnaast krijg je bij ESJ alle begeleiding en een opleiding die je nog beter en vooral belangrijker maken voor onze klanten. Naast het vertrouwen van onze klanten valt er voor onze trusted advisor nog zoveel te winnen. Daar hebben wij alle vertrouwen in.

vierkant

““De jaarrekening samenstellen is de basis, Als trusted advisor het gesprek met de klant aangaan en hem adviseren, is voor mij het leukste.”

Susanne Tiel, Accountant/ Partner bij ESJ Oosterhout

Lees hier meer over de rol van een trusted advisor bij ESJ

Gezichtsbepalend voor ESJ

Ben jij deze strategische adviseur en heb je de ambitie om het “hoogste” eruit te halen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Als eerste aanspreekpunt en strategisch en tactisch meedenkende adviseur ben jij gezichtsbepalend voor onze organisatie. Intern schakel je het juiste team van specialisten in die passen bij de opdracht en bewaak je de voortgang van het proces. Je bent flexibel, alert op ontwikkelingen in de markt; “nieuwsgierig” en vernieuwend.

Past dit bij jouw ambities?

Dan maken we graag nader kennis met elkaar. Ga de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ.
Neem voor meer informatie contact op met onze recruiter en HR Adviseur Marloes Beekman.
Bekijk onze vacatures »

Gerelateerde artikelen

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »