We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Top Carrière Programma

Top Carrière Programma

Communiceren, coachen en begeleiden zijn bij ons van groot belang. Met de ESJ Campus bieden we op ieder niveau ontwikkeltrajecten aan gericht op zowel vaktechniek als persoonlijke vaardigheden. We begeleiden je bij het realiseren van persoonlijke ambities en bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer.

Young Professional Programma

We laten je in dit 2-jarig programma kennismaken met alle vakgebieden en je maakt nader kennis met de ESJ cultuur en de begrippen Trusted Advisor en Financial Engineer. Ook is er volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je start met een assessment en gaat vervolgens met jouw persoonlijke coach werken aan je ontwikkeldoelen. Daarnaast krijg je tijdens dit programma tools aangereikt om krachtig de meerwaarde van de producten en diensten van ESJ te presenteren. 

Senior professional programma

In deze fase van jouw opleiding gaat alle aandacht naar het verdiepen van je vaktechiek en het aanscherpen van je sociale vaardigheden. In deze 2 jaar wordt je carrière in de versnelling gezet en je match met de ESJ organisatie getoetst. Je gaat kiezen hoe je het vervolg van je loopbaan bij ESJ wilt voortzetten: als financial engineer of als trusted advisor. Samen met een executive coach werk je aan je scherpte en stijl. Kortom: je wordt een inspiratie voor anderen.

vierkant

“Het senior professional programma biedt mij de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen tot een allround financial engineer. Niet alleen de vaktechnische onderwerpen maar vooral de communicatieve en commerciële vaardigheden komen hierbij aan bod. Daardoor krijg ik alle kansen om mijn ambities na te streven.”

Susanne Tiel,  accountant/ partner bij ESJ Oosterhout

Executive programma

Inmiddels is jouw ESJ statement gepresenteerd binnen de directie en is duidelijk geworden of je je verder gaat ontwikkelen in de rol van Trusted Advisor of Financial Engineer. In dit onderdeel van je persoonlijk ontwikkelingstraject bieden we je een programma aan dat afgestemd is op deze rol. Onze maatwerk ontwikkeltrajecten worden samengesteld in samenwerking met diverse gerenommeerde opleidingsinstituten.

Past dit bij jouw ambities?

Dan maken we graag nader kennis met elkaar. Ga de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ.
Neem voor meer informatie contact op met onze HR-manager Marloes Beekman.
Bekijk onze vacatures »

Gerelateerde artikelen

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »