We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Top Carrière Programma

Top Carrière Programma

Communiceren, coachen en begeleiden zijn bij ons van groot belang. Met de ESJ Campus bieden we op ieder niveau ontwikkeltrajecten aan gericht op zowel vaktechniek als persoonlijke vaardigheden. We begeleiden je bij het realiseren van persoonlijke ambities en bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer.

Young Professional Programma

We laten je in dit 2-jarig programma kennismaken met alle vakgebieden en je raakt thuis in onze organisatie. Daarnaast is er volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ervaren collega’s verzorgen het vaktechnische deel van dit programma en je wordt persoonlijk begeleid door een van onze HR adviseurs

Senior professional programma

In deze fase van jouw opleiding gaat de alle aandacht naar het verdiepen van je vaktechiek en het aanscherpen van je sociale vaardigheden. In deze 2 jaar wordt je carrière in de versnelling gezet en je match met de ESJ organisatie getoetst. Je gaat een keuze maken hoe je het vervolg van je loopbaan bij ESJ wilt voortzetten: als financial engineer of als trusted advisor. Samen met een executive coach werk je aan je scherpte en stijl, kortom: je wordt een inspiratie voor anderen.

vierkant

“Het senior professional programma biedt mij de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen tot een allround financial engineer. Niet alleen de vaktechnische onderwerpen maar vooral de communicatieve en commerciële vaardigheden komen hierbij aan bod. Daardoor krijg ik alle kansen om mijn ambities na te streven.”

Susanne Tiel,  accountant/ partner bij ESJ Oosterhout

Executive programma

In dit onderdeel van je persoonlijk ontwikkelingstraject bieden we je programma aan dat afgestemd is op jouw rol als financial engineer of als trusted advisor. Onze maatwerk ontwikkeltrajecten worden in samenwerking met diverse gerenommeerde opleidingsinstituten, samengesteld.

Past dit bij jouw ambities?

Dan maken we graag nader kennis met elkaar. Ga de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ.
Neem voor meer informatie contact op met onze recruiter en HR Adviseur Marloes Beekman.
Bekijk onze vacatures »

Gerelateerde artikelen

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »