We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Over ESJ

Fiscale focus

ESJ Financial Engineering is een advieskantoor op het gebied van accountancy, belastingadvies, audit en corporate finance. Inmiddels bestaan we meer dan 35 jaar. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een organisatie die haar klanten ondersteunt bij vrijwel elk zakelijk aspect van hun bedrijfsvoering en persoonlijke situatie. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring die we koesteren en waar we trots op zijn. Van oudsher is ESJ een kantoor met een sterk fiscale focus, essentieel voor onze signatuur.

Wij gaan voor het beste voor onze klanten, lokaal en internationaal. Daarbij gaan we een stap verder dan andere bedrijven. We bieden hoogwaardige diensten aan die gericht zijn op het optimaliseren van economische en financiële processen bij onze klanten.

Onze vestigingen

Onze kantoren zijn de toegangsdeur tot alle expertise die ESJ te bieden heeft. Elke vestiging heeft haar eigen signatuur en klantenkring.

Het kantoor in Breda huisvest de specialisten van audit & assurance, (international) tax corporate, corporate finance en onze HRM- en salarisadviseurs.

Bij ESJ Oosterhout werken diverse teams van MKB Accountancy-professionals. Daarnaast zijn op deze vestiging experts op het gebied van private tax en pensioenen werkzaam. Onze belastingadviseurs en gecertificeerde financieel planners ondersteunen organisatie breed klanten met vragen over persoonlijke financiële planning, pensioen, schenken en erven.

De centrale backoffice is gevestigd in Breda, Zwijndrecht en Oosterhout.

ESJ Zwijndrecht is gespecialiseerd in het optimaliseren van de fiscale en financiële positie van ondernemers in de binnenvaartbranche. Het team omvat specialisten op het gebied van MKB accountancy en fiscale advisering aan DGA’s en MKB ondernemingen.

De kantoren in Amsterdam en Rotterdam zijn op afroep beschikbaar en worden gebruikt als ontmoetingsplek met (buitenlandse) klanten en relaties.

IMG_0129

Gerelateerde artikelen

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »