We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

MKB Accountancy Breda

Groei uit tot een financial engineer

Werken bij de samenstelpraktijk van ESJ

Ben jij op zoek naar een vacature van accountant in Breda? Kom werken bij ESJ! Vanuit onze samenstelpraktijken adviseren en begeleiden we ondernemers, waaronder MKB-ers, vrije beroepsbeoefenaren, verenigingen en stichtingen. Er wordt gewerkt in vaste teams. Hierbij richten we ons op full-service dienstverlening op fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch vlak. In deze compacte structuur krijg je intensieve begeleiding, zodat professionele en persoonlijke ontwikkeling zo optimaal mogelijk is. We hechten veel waarde aan het nemen van verantwoordelijkheid en aan goede prestaties.

Carrière bij ESJ in Breda

Ben je geïnteresseerd in onze vacature van accountant bij ESJ in Breda? Lees dan eens meer over een carrière bij ESJ. Bij ESJ vinden wij het namelijk belangrijk om onze medewerkers goed te begeleiden en te stimuleren om zich te blijven ontwikkelen. Daarbij bieden wij niet enkel de kans om je op vaktechnisch gebied te ontwikkelen, maar ook op persoonlijk vlak.

Solliciteer direct op onze accountancy vacatures in Breda

Bij ESJ hebben wij doorlopend accountant vacatures openstaan. Ben jij onlangs afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk al onze openstaande accountancy vacatures in Breda of stuur direct jouw open sollicitatie in.

vierkant

“Ik omschrijf ESJ als een fijn, informeel kantoor. Collega’s nemen de tijd voor je en de opdrachten worden steeds uitdagender.”

Sandra Roza, assistent-accountant bij ESJ Oosterhout

Gerelateerde artikelen

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »