We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Financial Engineering

Result driven

Je koppelt tomeloos talent aan brandende ambitie. Je bent zelfstandig, verantwoordelijk en initiatiefrijk. Je staat in de startblokken of bent toe aan een nieuwe uitdaging. Ondernemend, scherp en sparringspartner voor onze klanten. Maar bovenal ben je resultaatgericht. Gedreven. Als je meer wilt zijn dan een belastingadviseur of accountant, dan ga je recht op je doel af en groei je uit tot financial engineer. Iemand die ondernemers begrijpt en scherpzinnige oplossingen op maat levert. Dat is de mentaliteit die we zoeken bij ESJ.

Mentaliteit

Onze mentaliteit is afgeleid van ons beeldmerk. Een poema. Hij straalt kracht, snelheid en precisie uit. Een poema heeft een scherpe blik die kansen ziet en ze optimaal benut. Dit vind je terug in het opleidingsprogramma van ESJ Campus. Hier krijg je begeleiding op maat en word je optimaal klaargestoomd om scherp te zijn, kansen te pakken en resultaten te boeken voor onze klanten.

Uitdaging

Werken bij ESJ is een duidelijke keuze, we noemen het niet voor niets een career statement. Je bent bij ESJ meer dan een accountant of belastingadviseur. Wij dagen je continue uit om het maximale uit jezelf en je team te halen. Alle kans om uit te groeien tot een volwaardig en vooral slagvaardig Financial Engineer.

Voel je je aangesproken maar is dit niet precies wat je zoekt, bekijk dan ook eens wat een Trusted advisor doet.

Past dit bij jouw ambities?

Dan maken we graag nader kennis met elkaar. Ga de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ.
Neem voor meer informatie contact op met onze HR-manager Marloes Beekman.
Bekijk onze vacatures »

Gerelateerde artikelen

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »