We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Carrière bij ESJ

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

ESJ is het ideale bedrijf om je carrière te starten. Zo bieden we diverse mogelijkheden om als student ervaring op te doen in de praktijk. Een meeloopstage biedt je de kans om je kennis te vergroten en actief onderdeel uit te maken van een dynamisch team.

vierkant

“Naast de aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling biedt ESJ mij voldoende vrijheid waardoor er een juiste balans is tussen werk en privé. Kortom ESJ geeft mij energie voor werk, studie en privé.”

Susanne Tiel, Accountant/ Partner bij ESJ Oosterhout

Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool, want je leert door te doen. We bieden je de kans om jezelf verder te ontwikkelen, waaraan we passende doorgroeimogelijkheden koppelen. Onze ESJ Campus biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien, op vaktechnisch en persoonklijk vlak. Met een uitstekende studieregeling motiveren wij je om je talenten optimaal te benutten. Zo verlenen we bijvoorbeeld studieverlof voorafgaand aan examens en coachen we je door op vaste momenten in het jaar de voortgang te evalueren.

FINANCIËLE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

Heb je al een aantal jaar ervaring en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière of een nieuwe uitdaging? Zoek je zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en wil je uitgroeien tot een financial engineer of trusted advisor, dan ben je bij ESJ aan het juiste adres. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers plezier in hun werk hebben als hun werk inhoudelijk uitdagend is en er een goede werksfeer is. Daarom zorgen wij samen met onze mensen voor een goed evenwicht tussen werken, studeren en privéleven.

Sjoerd_Willemsen_060619_zw4

“De wisselwerking tussen zelfstandig de strijd aan gaan met een fiscaal vraagstuk en discussiëren met collega’s over cases maakt dat je je blijft ontwikkelen.”

Sjoerd Willemsen, Junior Belastingadviseur bij ESJ Breda

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈRE PLANNING

ESJ biedt hoogwaardige dienstverlening gericht op de strategieverbetering van haar cliënten en levert diensten gericht op het optimaliseren van economische en financiële processen bij haar cliënten. Werken bij ESJ is een duidelijke keuze. Bij ESJ ben je meer dan een accountant of belastingadviseur. Je wordt continu uitgedaagd om het maximale uit jezelf en het team te halen.

Herken jij je in dit beeld?

Dan maken we graag nader kennis met elkaar. Bekijk onze vacatures »

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »