We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Audit

Ben jij in control? ESJ Audit & Assurance zoekt jou!

Werken bij ESJ Audit & Assurance

ESJ Audit & Assurance richt zich op het uitvoeren van wettelijke en vrijwillige controleopdrachten. We werken voor Nederlandse MKB+ ondernemingen en voor diverse internationaal gestructureerde bedrijven. We doen meer dan alleen het controleren van de jaarrekening. Onze Financial Audit-specialisten bieden onze klanten praktische aanbevelingen om risico’s te beperken en bedrijfsprocessen te optimaliseren. ESJ is lid van het internationale samenwerkingsverband lidmaatschap van Allinial Global. Dit garandeert dat internationaal zaken doen, zoals een financial audit, aan ESJ is toevertrouwd.

Vakmensen met oog voor de omgeving

Werken bij ESJ Audit betekent dat je ervoor zorgt at je goed geinformeerd bent over vaktechnische en maatschappelijke ontwikkelingen. Je bent je bewust van de belangen van de klant, je vakgebied en van onze organisatie.  Je staat sterk in je schoenen, bent integer, dienstverlenend en klantgericht. Samenwerken is voor jou vanzelfspreken; je bent zorgvuldig, analytisch sterk en staat open voor vernieuwing.

Moreel kompas en onafhankelijk in je oordeel

Als teamlid van ESJ Financial Audit beschik je over een sterk moreel kompas en ben je in staat om zelfstandig een oordeel te vormen, ook wanneer er druk wordt uitgeoefend om je aan te passen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over ESJ audit op esjaudit.nl

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Gerelateerde artikelen

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »