We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Salarisadviseur (Breda)

FINANCIELE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze salarisadviespraktijk.

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn voor onze salarisadviespraktijk in Breda op zoek naar ambitieuze en gedreven salarisadviseurs, die zich elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool. 

In deze uitdagende functie werk je intensief met het softwarepakket Nmbrs, waarbij je onder andere verantwoordelijk bent voor het verzorgen van de maandelijkse loonverwerking, de periodieke loonaangifte en managementrapportages. Je adviseert klanten op het gebied van complexe salarisvraagstukken.

Ook diverse externe HR werkzaamheden zijn onderdeel van jouw takenpakket. Je signaleert de probleemstelling en begeleidt klanten bij het optimaal inzetten van hun werknemerskapitaal.

CAREER STATEMENT

  • Een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met PDL / VPS
  • Je hebt affiniteit met HRM en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht
  • Je bent positief ingesteld en bent een echte teamplayer.
  • Je beschikt over een flexibele, leergierige en proactieve instelling. Je vindt het geen probleem om ad hoc te werken en vindt het een uitdaging om nieuwe ontwikkelingen je zo snel mogelijk eigen te maken.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Engels en Nederlands).

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

  • Wij bieden jou een verantwoordelijke en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, welke afgestemd zijn op de persoonlijke wensen van onze medewerkers.
  • Communiceren, coachen en begeleiden zijn bij ons van groot belang. Ons loopbaanontwikkelingsprogramma begeleid je bij het realiseren van je persoonlijke ambities en leiden je op tot een volwaardige HR- en salaris professional.
  • Onze klanten zijn zeer divers in omvang en branche wat uitdagende en diverse werkzaamheden oplevert.

SOLLICITEER NU!

Ga nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via 088-0320 776 of werkenbij@esj.nl.

Solliciteer direct op deze vacature

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »