We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Assistent accountant beginnend AA duaal / deeltijd (Breda)

FINANCIELE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

ESJ is de ideale plek om je carrière te starten. Iedereen telt mee bij ESJ. Bij ons ben je meer dan een stagiaire. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot een financial engineer. Na afloop van je studie maak je kans op een plaats binnen ons young professional programma.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze samenstelpraktijk.

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn voor onze samenstel- en adviespraktijk in Breda op zoek naar ambitieuze en gedreven assistent accountants, die zich elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool.

Vanaf de eerste werkdag word je volledig in ons team opgenomen. Als lid van het Accountancy team krijg je verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend; je bent zorgvuldig, analytisch sterk en draagt bij aan innovatieve oplossingen voor onze klanten. 

Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen, het analyseren van financiële gegevens en het onderhouden van contact met diverse klanten en relaties.

CAREER STATEMENT

  • Je volgt gedreven de HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie in de duale of deeltijd variant.
  • Je instelling is flexibel en proactief. Daarnaast ben je dienstverlenend en klantgericht.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

  • Bij ons kan je rekenen op een leerzame, uitdagende werkperiode.  Vanzelfsprekend begeleiden we je in deze functie optimaal.
  • Een aantrekkelijk salaris en de mogelijkheid om na afloop van je studie bij ons in dienst te treden.
  • Op onze ESJ Campus krijg je alle kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen tot financial engineer. We dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen.

SOLLICITEER NU!

Ga nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via 088-0320 776 of werkenbij@esj.nl.

Solliciteer direct op deze vacature

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »