We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Accountant AA (Oosterhout)

FINANCIËLE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze samenstelpraktijk.

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn voor onze samenstel- en adviespraktijk in Oosterhout op zoek naar ambitieuze en gedreven assistent accountants, die zich elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool.

Als eerste aanspreekpunt en strategisch en tactisch meedenkend adviseur ben jij gezichtsbepalend voor onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en de uitrol hiervan. Je levert kwaliteit en hebt een professioneel kritische instelling. Je krijgt de kans om binnen een aantal jaren te participeren als partner binnen onze organisatie.

Je voert adviesopdrachten uit en geeft leiding aan een team. Je schakelt intern het juiste team van specialisten in die passen bij de opdracht en je bewaakt de voortgang en de optimalisatie van het proces.

CAREER STATEMENT

  • Je bent in het bezit van je AA-titel.
  • Je bent ondernemend en beschikt over een klantgerichte instelling. Een goede mix van vakinhoudelijke- en adviesvaardigheden op financieel- bedrijfseconomisch vlak is vereist om complexe bedrijven en de bijbehorende processen te doorgronden; wat is de strategie van de klant en hoe kan de veranderende wereld impact hebben op de resultaten?
  • Je bent IT minded en bent je bewust van de maatschappelijke ontwikkelingen, die de wijze van marktbenadering in de toekomst gaan beïnvloeden. Je bent flexibel, alert op ontwikkelingen in de markt; “nieuwsgierig” en vernieuwend.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

  • Een uitdagende functie voor uitdagende klanten. Van lokale ondernemers tot internationale, beursgenoteerde bedrijven.
  • Ons loopbaanontwikkelingsprogramma begeleid je bij het realiseren van je persoonlijke ambities. Door een breed aanbod van workshops, trainingen en opleiding binnen onze ESJ Campus krijg je alle ruimte om je tot een financieel professional te ontwikkelen.
  • We belonen je met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, welke afgestemd zijn op de persoonlijke wensen van onze medewerkers.

SOLLICITEER NU!

Ga nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via 088-0320 776 of werkenbij@esj.nl.

Solliciteer direct op deze vacature

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »