We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Assistent accountant beginnend AA (Oosterhout)

FINANCIELE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

ESJ is de ideale plek om je carrière te starten. Iedereen telt mee bij ESJ. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze samenstelpraktijk.

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn voor onze samenstel- en adviespraktijk in Oosterhout op zoek naar ambitieuze en gedreven assistent accountants, die zich nog elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool.

Je wordt, afhankelijk van je talenten en interesses, betrokken bij het verder uitbouwen van de accountancy en bedrijfsadvies praktijk. Binnen deze functie ben je de spil tussen de ondernemer en een enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor een zeer gevarieerd takenpakket. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen, het analyseren van financiële gegevens en het onderhouden van contact met klanten en relaties.

CAREER STATEMENT

  • Je beschikt over een HBO BE/AC diploma of hoopt deze binnen afzienbare tijd te behalen.
  • Je hebt een flexibele en proactieve instelling.
  • Je bent alert op kansen en nieuwe situaties en weet hoe daar naar te handelen.
  • Je bent je bewust van de ontwikkelingen in de accountancy branche en wilt een actieve bijdrage leveren aan het creëren van nieuwe kansen en producten.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

  • Vanzelfsprekend begeleiden we je in deze startersfunctie optimaal. Via coaching on the job vindt intensieve begeleiding plaats door een ervaren collega, waarbij het realiseren van je persoonlijke ambities centraal staan.
  • We belonen je met een goed salaris, maar vooral het enorme doorgroeiperspectief zal jou aanspreken.
  • Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.
  • Uitstekende studieregeling.

Ga nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via 088-0320 776 of werkenbij@esj.nl.

Solliciteer direct op deze vacature

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »