We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Assistent accountant gevorderd Agro (Breda)

FINANCIELE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze samenstelpraktijk.

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn voor onze samenstel- en adviespraktijk in Breda op zoek naar ambitieuze en gedreven assistent accountants, die zich elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool.

Binnen deze functie ben je de spil tussen de ondernemer en een enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor een zeer gevarieerd takenpakket. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen, het analyseren van financiële gegevens, het onderhouden van contact met klanten en relaties en het signaleren van opdrachten.

CAREER STATEMENT

  • Je beschikt over een diploma HBO Accountancy.
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de MKB-praktijk.
  • Affiniteit met de agrarische sector is een duidelijke pré.
  • Je geniet van de toepassing van ICT applicaties en bent hier ook vaardig in.
  • Je bent flexibel en alert op ontwikkelingen in de markt; “nieuwsgierig” en vernieuwend.
  • Je hebt een ondernemende en klantgerichte instelling.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

  • Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.
  • We belonen je met een marktconform salaris maar vooral het enorme doorgroeiperspectief zal jou aanspreken.
  • Door goed te zijn in je vak en je verbonden te voelen met onze organisatie krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

SOLLICITEER NU!

Ga nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via 088-0320 776 of werkenbij@esj.nl.

Solliciteer direct op deze vacature

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »