We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Assistent accountant beginnend RA (Breda)

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈREPLANNING

ESJ is de ideale plek om je carrière te starten. Iedereen telt mee bij ESJ. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze controlepraktijk.

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn voor onze controlepraktijk in Breda op zoek naar ambitieuze en gedreven assistent accountants, die zich elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool.

Je bent je bewust van de belangen van de klant, je vakgebied en van onze organisatie. Werkzaamheden bestaan uit het controleren van jaarrekeningen, het samenstellen van financiële verantwoordingen, het assisteren bij bijzondere opdrachten en het signaleren van adviesmogelijkheden. Je werkt in teams en verricht de controle met name bij cliënten op locatie.

Ieder lid van ons controleteam is een ambassadeur van onze organisatie. Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We zijn hierbij benieuwd naar jouw professioneel kritische instelling.

CAREER STATEMENT

  • Je beschikt over een (bijna) afgeronde HBO opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie en 0-2 jaar relevante bedrijfseconomische werkervaring.
  • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Je bent ondernemend en hebt een flexibele, proactieve instelling.
  • Je hebt affiniteit met IT.
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

  • We belonen je met een aantrekkelijk salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende autoregeling.
  • Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan verder uitgestippeld.
  • Het realiseren van je persoonlijke ambities staat centraal. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.

SOLLICITEER NU!

Ga nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via 088-0320 776 of werkenbij@esj.nl.

Solliciteer direct op deze vacature

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »