We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Belastingadviseur (Breda)

FINANCIËLE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze belastingadviespraktijk.

SCHERPZINNIGE FISCALISTEN KRIJGEN DE KANS BIJ ESJ

Wij zijn voor onze belastingadviespraktijk in Breda op zoek naar ambitieuze en gedreven belastingadviseurs, die zich elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool.

Als belastingadviseur bij ESJ zet je je expertise in op een breed terrein en voor een veelzijdige groep cliënten, zowel nationaal als internationaal. Je werkzaamheden bestaan uit het signaleren en optimaal benutten van fiscale kansen.  Jij bent de strategisch en tactisch meedenkende adviseur die relaties met bestaande cliënten verder uitbouwt.

CAREER STATEMENT

  • Je beschikt over een afgeronde universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring en bent fulltime beschikbaar
  • Je bent ondernemend en beschikt over een klantgerichte instelling
  • Je bent flexibel, alert op ontwikkelingen in de markt; “nieuwsgierig” en vernieuwend
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift. Het is je natuurlijke houding om goed contact met klanten en relaties te onderhouden

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

  • Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.
  • Via coaching on the job vindt intensieve begeleiding plaats door een ervaren collega, waarbij het realiseren van je persoonlijke ambities centraal staan.
  • We belonen je met een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEER NU!

Ga nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via 088-0320 776 of werkenbij@esj.nl.

Solliciteer direct op deze vacature

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »