We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Assistent accountant beginnend AA (Breda)

FINANCIËLE PLANNING BEGINT BIJ CARRIEREPLANNING

ESJ is de ideale plek om je carrière te starten. Iedereen telt mee bij ESJ. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze samenstelpraktijk.

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn voor onze samenstel- en adviespraktijk in Breda op zoek naar ambitieuze en gedreven assistent accountants, die zich elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool.

Vanaf de eerste werkdag word je volledig in ons team opgenomen. Professionaliteit staat centraal in combinatie met sfeer, collegialiteit en slagvaardigheid. Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor de verwerking van de financiële administratie van jouw klantenportefeuille.

De verwerking van data kent nu al een grote mate van automatisering. Een belangrijke taak voor jou wordt de verdere optimalisatie van de administratieve processen en IT-mogelijkheden én het stimuleren van het efficiënt en effectief gebruik daarvan door relaties en collega’s.

CAREER STATEMENT

  • Je beschikt over een (bijna) afgeronde HBO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie.
  • Je hebt een sterke affiniteit met automatisering. Je bent alert op ontwikkelingen in de accountancy branche en wilt een actieve bijdrage leveren aan het creëren van nieuwe kansen en producten.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

  • Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.
  • Via coaching on the job vindt intensieve begeleiding plaats door een ervaren collega, waarbij het realiseren van je persoonlijke ambities centraal staan.
  • We belonen je met een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEER NU!

Ga nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via 088-0320 744 of werkenbij@esj.nl.

Solliciteer direct op deze vacature

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »