We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

ESJ Campus

Welkom op de ESJ Campus

Ben je student, stagiair of medewerker van ESJ?  Je ontmoet elkaar op de ESJ Campus. Door een breed aanbod van workshops, trainingen en opleidingen krijg je alle ruimte om je tot een financieel professional te ontwikkelen. We dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen.

De ESJ Campus bundelt een uitgekiend programma van 50 diverse hoogwaardige fiscale, financieel-economische en accountancy cursussen. Deze cursussen worden gegeven door ervaren collega’s en/of externe specialisten. Dit gebeurt in samenwerking met gerenommeerde instituten Nyenrode en de Universiteit van Tilburg.

programma

Door middel van een introductieprogramma en onze onboarding tool maak je kennis met de mensen, werkprocessen en cultuur van ESJ. Daarna stroom je in binnen onze ESJ campus en kun je deelnemen aan diverse cursussen die passen bij jouw ambities en ontwikkelbehoeften. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een individuele maatwerk opleiding te volgen. Zo gaan werken en leren hand in hand.

PE Punten

ESJ Financial Engineering is gerechtigd om PE-uren te verstrekken aan financieel professionals met een PE plicht.

Naast het vakinhoudelijke programma is er volop aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Dat wordt afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelingsplan en de richting die jij in samenspraak met ESJ kiest.

Ga jij voor de top?

Op de ESJ Campus krijg je alle kans om te groeien. Zo bieden we aan een selecte groep ESJ-ers het Top Carrière Programma aan. In dit traject gaat het om het verwerven van specialistische kennis en is er volop aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en de vormgeving van jouw verdere carriereplanningcarrièreplanning.

Ontdek je match met ESJ

De ESJ Campus is ook toegankelijk voor onze klanten, relaties en andere belangstellenden. Zo organiseren we regelmatig (kosteloze)  kennissessies over actuele onderwerpen op het gebied van fiscaliteit, accountancy en loonzaken.  Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten die ESJ organiseert.

Gerelateerde artikelen

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »