We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Sollicitatieprocedure

Bekijk de mogelijkheden bij ESJ

Bekijk de vacatures en de mogelijkheden op jouw terrein. Hier vind je ook de stages. Meer informatie over vereiste kwalificaties vind je in de functieomschrijving. Ons volledige vacatureaanbod vind je op deze pagina.

Solliciteer Online

Wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw talenten, kennis en ervaring. Neem de tijd om het sollicitatieformulier volledig in te vullen. Wij sturen je altijd een ontvangstbevestiging. Als je sollicitatie aan onze eisen voldoet, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Het eerste gesprek

In dit gesprek komen naast je motivatie ook je competenties aan bod. Het gesprek voer je met een van onze HRM-adviseurs en een collega uit een van de teams van het specialisme waarbij je solliciteert. We leren je graag goed kennen. Bereid je erop voor om over jezelf te praten en relevante ervaringen te bespreken. Wat zijn je interessegebieden, sterke punten en eigenschappen? Welke activiteiten heb je buiten je opleiding of studie ondernomen?

Het assessment

Een online assessment kan onderdeel zijn van de procedure. Voor een objectief oordeel over jou, je talenten en je ambities.

Het tweede gesprek

Is het eerste gesprek positief verlopen? Dan nodigen we je uit voor een gesprek met de manager of partner van de adviesgroep of het specialisme waarbij je solliciteert. In dit gesprek kijken we naar jou als persoon en de ‘klik’ met de afdeling. Ook je vakkennis komt aan bod.

Het contractvoorstel

Is het tweede gesprek naar ieders tevredenheid verlopen? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We doen je een aanbod dat past bij jouw expertise en afgestemd is op jouw persoonlijke wensen en fase in je loopbaan.

In dienst

Welkom bij ESJ! We laten je niet in het wilde weg cijferen! Je maakt via onze onboarding tool alvast nader kennis met ESJ en je toekomstige collega’s.

Gerelateerde artikelen

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »