We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

HR Adviseur (Breda)

FINANCIELE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot een volwaardige HR- professional.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze HR-dienstverlening.

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Beschik jij over daadkracht en weet je snel te verbinden met zowel de organisatie als de medewerkers? Kun je makkelijk schakelen en ben je oplossingsgericht ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als HR-adviseur bij ESJ vervul je een brede HR-adviesrol met een veelzijdig takenpakket.
Samen met je HR-collega’s werk je aan het innoveren, ontwikkelen en implementeren van HRM-beleid. Je adviseert over HRM processen en over de toepassing van het HRM beleid en -instrumenten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor recruitment en draag je op een proactieve manier bij aan de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

CAREER STATEMENT

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een brede HR adviesrol en bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar.
  • Je bent ondernemend en beschikt over een flexibele proactieve instelling.
  • Je vindt het geen probleem om ad hoc te werken en vindt het een uitdaging om nieuwe ontwikkelingen je zo snel mogelijk eigen te maken.
  • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

  • Wij bieden jou een verantwoordelijke en afwisselende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, welke afgestemd zijn op de persoonlijke wensen van onze medewerkers.
  • Communiceren, coachen en begeleiden zijn bij ons van groot belang. Ons loopbaanontwikkelingsprogramma begeleid je bij het realiseren van je persoonlijke ambities en leiden je op tot een volwaardige HRM-professional.
  • Door goed te zijn in je vak en je verbonden te voelen met onze organisatie krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

SOLLICITEER NU!

Ga nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via 088-0320 776 of werkenbij@esj.nl.

Solliciteer direct op deze vacature

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »