We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Financial IT Engineer (Breda)

FINANCIËLE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze controlepraktijk.

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn voor onze controlepraktijk in Breda op zoek naar een ambitieuze en gedreven Financial IT Engineer, die zich elke dag verder wil ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool.

Vanaf de eerste werkdag word je volledig in ons team opgenomen. Als lid van het Audit / Accountancy team krijg je verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk is jouw leerschool. Je krijgt veel vrijheid om nieuwe tools te ontwikkelen.

Innoveren is voor jou vanzelfsprekend; je hebt een duidelijke affiniteit voor IT en draagt bij aan innovatieve oplossingen voor onze klanten. Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het ontwikkelen van data-analyse tools en een slimme IT oplossing ter ondersteuning van de Audit / Accountancy praktijk alsmede voor onze klanten.

CAREER STATEMENT

  • Je beschikt over een (bijna) afgeronde HBO opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie of Business IT & Management / Informatica.
  • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Je bent ondernemend en hebt een flexibele, proactieve instelling.
  • Je hebt affiniteit met IT en bent bekend met automatiseren en programmeren. Je gaat uitdagingen om nieuwe dingen te leren niet uit de weg.
  • Je bent zorgvuldig, analytisch sterk en staat open voor vernieuwing.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

  • We belonen je met een aantrekkelijk salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan verder uitgestippeld.
  • Het realiseren van je persoonlijke ambities staat centraal. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.

SOLLICITEER NU!

Ga nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via 088-0320 776 of werkenbij@esj.nl.

Solliciteer direct op deze vacature

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »