We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

MenuNaar esj.nl

Aan de slag als Financial Engineer? Solliciteer nu »

Junior Belastingadviseur (Zwijndrecht)

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈREPLANNING

ESJ is de ideale plek om je carrière te starten. Iedereen telt mee bij ESJ. Jij bent daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze samenstelpraktijk / controlepraktijk.

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn voor onze belastingadviespraktijk in Zwijndrecht op zoek naar ambitieuze en gedreven belastingadviseurs, die zich elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool.

Je werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het opstellen van belastingaangiften en het signaleren en uitwerken van adviesopdrachten. Daarnaast ondersteun je (assistent) accountants bij fiscale vragen.

CAREER STATEMENT

  • Je beschikt over een (bijna) afgeronde universitaire of HBO studie Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie.
  • Maximaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een flexibele en proactieve instelling en bent daarnaast dienstverlenend en klantgericht
  • Je bent ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift. Het is je natuurlijke houding om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

  • We belonen je met een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Via coaching on the job vindt intensieve begeleiding plaats door een ervaren collega, waarbij het realiseren van je ambities centraal staan.
  • Je krijgt de ruimte om persoonlijk en vaktechnisch door te groeien, de mogelijkheid om je kennis te vergroten en actief onderdeel uit te maken van een dynamisch team.
  • Communiceren en coachen zijn bij ons van groot belang. In het loopbaanontwikkelingsprogramma, wat deel uitmaakt van de ESJ Campus, bieden we de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven.

SOLLICITEER NU!

Ga nu de uitdaging aan en plan je carrière bij ESJ. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling HRM via 088-0320 776 of werkenbij@esj.nl.

Solliciteer direct op deze vacature

Geen vacatures missen? Stel een vacaturemelding in »